Sanitair specialist Almere

Sani-Dump: de sanitair specialist Almere! Alle grote luxe merken vindt u bij ons. En dat voor een lage prijs. U hoeft zich geen zorgen te maken over restpartijen. Echt de laagste prijs voor A-merken. Kom eens langs in onze winkel! Samen met u bekijken we het assortiment. Maak een showroomafspraak bij Sani-Dump Almere.

Ruime opzet showroom

Wij vinden het belangrijk dat u fijn kunt shoppen in onze winkel. Juist om deze reden is onze showroom ruim opgezet. U kunt alle producten van dichtbij bekijken en aanraken. Er zit altijd wel iets bij dat aansluit bij uw wensen en inrichting. Een geheel nieuwe badkamer? Ook daarvoor is Sani-Dump uw sanitair winkel! Vraag direct een gratis 3D-ontwerp van uw badkamer aan. U hoeft alleen de maten en wensen door te geven. Wij als sanitair specialist Almere doen de rest.

Radiatoren

Een radiator in de badkamer kan meerdere functies vervullen. In de eerste plaats verwarmt het de badkamer. Daarnaast is het ideaal voor natte washanden en handdoeken. Zo droog! Ten derde is het ook een eye-catcher. Vooral in een spectaculaire kleur. Of bijvoorbeeld zwart, in een witte badkamer. Een voordeel is ook..

dat het weinig ruimte in beslag neemt. Vraag er naar tijdens uw bezoek! Bij Sani-Dump Almere kunt u kiezen uit verschillende vormen en A-merken.

Kom langs de sanitair specialist Almere!

Zien wij u snel! De koffie en thee staan klaar. Ontwerp nu uw nieuwe badkamer. Doe inspiratie op via Pinterest. Wij helpen u, indien nodig. Geen verkooppraatjes maar échte service waar u iets aan heeft. Dat is waar wij voor staan. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere