Sanitair showroom Terneuzen

Sanitair showroom Terneuzen gezocht? Dan hebben wij precies wat u zoekt! Sani-Dump Terneuzen heeft haar deuren van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Kom gezellig kijken naar badkamers, toiletten en meubels bekijken. We heten u van harte welkom in onze showroom. In onze winkel staan meerdere deskundige medewerkers. Zo kunt u al uw mogelijke vragen stellen. Wilt u persoonlijk iemand spreken? Dan kunt u van te voren een afspraak maken met één van onze medewerkers.

Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u voldoende inspiratie opdoen voor uw droombadkamer. Vraag informatie op, stel vragen en ervaar de look and feel van een nieuwe badkamer. Onze naam zeg het al: wij verkopen sanitair tegen absolute bodemprijzen. Wij vinden het belangrijk dat u niet de hoofdprijs betaald. Neem alvast een kijkje op onze website en wie weet zien wij u snel verschijnen!

Sani-Dump | Sanitair showroom Terneuzen

Een badkamer inrichten, is geen gemakkelijke keuze. Hier gaat veel tijd in zitten. Er zijn op dit moment zoveel mogelijkheden met een badkamer. Dus waar begint u? Gaat u voor één gehele stijl of stelt u zelf iets samen? En wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden van een kleine badkamer? Dit zijn vragen die eventueel rondspoken in uw hoofd. Dan raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze.

Daarbij heeft u de mogelijkheid om uw droombadkamer te visualiseren. Dit doen wij door middel van een 3D tekening. U gaat samen met een ontwerper aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen tekent de ontwerper uw badkamer in 3D. Zo heeft u een perfect beeld van hoe uw badkamer eruit komt te zien. Bij interesse in een 3D tekening kunt een afspraak maken.

Breng een bezoek aan Sani-Dump Terneuzen

Wij adviseren u veel inspiratie op te doen voor het inrichten van uw badkamer. Er zijn zoveel mogelijkheden. Een badkamer moet u zien, voelen en misschien wel even uitproberen. Kom daarom langs bij onze showroom in Terneuzen en ontdek uw droombadkamer. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Terneuzen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!