Sanitair showroom Middelburg

Op zoek naar een sanitair showroom Middelburg? Kom dan eens langs bij Sani-Dump Middelburg! Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Onze showroom staat vol met verschillende soorten sanitair, zo vindt u altijd iets dat bij uw smaak past. Wij verkopen uitsluitend A-merken. Denk hierbij aan Villeroy & Boch, Grohe en Duravit, maar dan altijd tegen absolute bodemprijzen! In onze winkel kunt u informatie opvragen, vragen stellen en de look and feel van de badkamers ervaren. Wij begrijpen dat het inrichten van een nieuwe badkamer veel vragen oproept. Daarom kunt u al uw vragen stellen aan één van onze medewerkers. Wij geven u graag passend advies.

Voor meer informatie of contact kunt u alvast een kijkje nemen op de website.

Sani-Dump | Sanitair showroom Middelburg

Wanneer u bezig bent met het inrichten van uw nieuwe badkamer, bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres voor uw sanitair. Zo kunt u bij ons terecht voor tegels, sanitaire voorzieningen en overige badkamer onderdelen. Keuzes maken voor het inrichten van een badkamer doet u niet binnen één dag. Daarbij kan het lastig zijn om uw wensen in kaart te brengen. De badkamer is een multifunctionele ruimte. We worden er wakker, we ontspannen in de badkamer en we sluiten de dag af in de badkamer. Dan is het belangrijk dat deze zo perfect mogelijk wordt ingericht.

Om deze reden heeft u bij Sani-Dump de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp te laten ontwikkelen van uw droombadkamer. U gaat samen met een professional aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. U geeft uw wensen door en wij visualiseren het. U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een 3D ontwerp.

Kom langs bij Sani-Dump Middelburg

Wij hopen u snel te zien bij Sani-Dump Middelburg. Zo kunnen wij samen op zoek gaan naar uw droombadkamer. U kunt langskomen met en zonder afspraak. Wanneer u op dit moment vragen heeft, kunt u deze via onze contactpagina stellen. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Middelburg