Badkamer showroom Leeuwarden

Op zoek naar een sanitair showroom Leeuwarden? Kom dan langs bij Sani-Dump Leeuwarden! als sanitair speciaalzaak zijn wij experts op het gebied van badkamers. Een groot assortiment, jarenlange ervaring en een kundig advies is wat u bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel kunt verwachten. Geheel vrijblijvend kunt u via de website een showroomafspraak maken bij Sani-Dump Leeuwarden.

Sani-Dump uw sanitair specialist

Met 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump de snelst groeiende zelfstandige sanitair winkel van dit moment. Met meer dan 24 jaar ervaring is Sani-Dump een speciaalzaak op het gebied van badkamers. U kunt bij ons voor alles terecht. Van kranen en baden, tot betegeling en complete badkamermeubels. Benieuwd wat voor nog meer voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Trends bij Sanitair showroom Leeuwarden

Bij ons vindt u allerlei soorten baden, douchcabines en meubels. U kunt het zo gek niet verzinnen of Sani-Dump heeft het. En mocht u toevallig een product niet vinden die u zoekt dan bestellen wij deze graag voor u! Of u nu op zoek bent naar luxe sanitair voorzieningen zoals whirlpool baden of stoomcabines of een losse kraan of zwevend badkamermeubel. Bij Sani-Dump Leeuwarden vindt u het allemaal!

Als speciaalzaak blijven wij altijd meelopen met de nieuwste trends. Want een badkamer uitzoeken doet u waarschijnlijk niet vaak. Het is dus van belang dat de ruimte met de tijd mee gaat en aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Kies uw gewenste datum en uw afspraak wordt direct bevestigd. Mocht u toevallig in de buurt zijn en geen afspraak hebben? Geen probleem! U bent altijd welkom om een kijkje te nemen in onze showroom.

Tot ziens bij Sani-Dump Leeuwarden!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!