Sanitair showroom Dordrecht

Op zoek naar een sanitair showroom Dordrecht ? Dan is Sani-Dump de sanitair winkel die u zoekt. Als specialist op het gebied van badkamers vindt u bij Sani-Dump alles om uw droombadkamer te realiseren. Dit ook nog eens voor bodemprijzen!

Bekijk snel ons outlet aanbod online!

Sani-Dump | Badkamers

Met 41 megastores door heel Nederland zit er altijd een vestiging bij u in de buurt. En met onze 24 jaar ervaring geven wij u altijd een eerlijk en gedegen advies. Wij gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden die er zijn. In Dordrecht bevindt zich onze outlet store aan de Daltonstraat. Hier vindt u extreem afgeprijsde hoogwaardige producten. Alles voor het realiseren van uw droombadkamer tegen de laagste prijs!

Wilt u meer weten over ons outlet aanbod? Lees dan snel verder.

Outlet store & online

In onze outlet kunt u alleen maar producten van hoge kwaliteit verwachten. Binnen elk budget is er een gepaste collectie. In onze outlet vindt u onder andere showroommodellen en uitgaande collectie. Hierdoor zijn deze nog lager geprijsd dan normaal. Wij bieden de mogelijkheid een reservering te plaatsen. Dit doen wij omdat de collectie snel wisselt. U kunt u reservering dan ophalen in dichtstbijzijnde vestiging. Op onze website kunt u ons outlet aanbod alvast online bekijken. U krijgt een overzicht van ons aanbod per productgroep.

Bezoek sanitair showroom Dordrecht

Kom vandaag nog langs in één van onze showrooms. U kunt via onze website gemakkelijk een afspraak maken. In de tussentijd kunt u inspiratie op doen op onze inspiratie pagina op de website. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina. Voor de vestiging Dordrecht zijn er aangepaste openingstijden. Bekijk deze op onze website. Wacht niet langer en ga aan de slag uw droombadkamer te realiseren. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk de outlet in Dordrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Dordrecht