Sanitair showroom Delft

Bent u op zoek naar een Sanitair showroom Delft? Dan is Sani-Dump hét adres dat u zoekt! Een ruim opgezette showroom met alles op het gebied van badkamers gevestigd aan de Schieweg in Delft. In onze showroom kunt u op uw gemak rond kijken en inspiratie op doen voor uw droombadkamer. Bij ons weet u zeker dat u goed zit. Sani-Dump is namelijk al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels.

Maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump | Sanitair speciaalzaak

Wij hebben een zeer ruim assortiment met producten in verschillende prijsklassen. Daarom kunt u binnen elk budget bij ons uw droombadkamer realiseren. U vindt uitsluitend kwaliteitsproducten van topmerken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Xenz, maar dan gegarandeerd tegen de scherpste prijs! Onze voorraden houden we bewust erg ruim, zo ook in Delft. Zo hoeft u nooit lang te wachten tot de gekozen producten verkrijgbaar zijn.

Maar Sani-Dump heeft meer! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

3D ontwerp

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk plezier hebben van hun nieuwe badkamer. Daarom geven wij ook graag advies. Een gratis en vrijblijvende 3D tekening is daar een goed voorbeeld van. Door middel van al uw specificaties en wensen onder elkaar te zetten beginnen wij uw droombadkamer te realiseren. Naar mate alle gekozen producten in de ruimte zijn geplaatst krijgt u een duidelijk beeld hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Mocht u iets niet vinden bij Sani-Dump? Dan bestellen wij dit direct voor u. En mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen voor een 3D ontwerp? Dan bieden wij de mogelijkheid dit alvast online door te geven. Onze ontwerpers gaan direct voor u aan de slag. Vervolgens plannen wij een afspraak om dit persoonlijk met u door te nemen.

Maak een afspraak bij Sanitair showroom Delft

Twijfel niet langer en kom vandaag nog langs onze showroom gevestigd aan de Schieweg. U kunt uw afspraak online in slechts 3 stappen maken. Uw afspraak wordt direct telefonisch of per mail bevestigd. Het enige wat u in de tussen tijd kunt doen is alvast wat inspiratie op doen. Dit kan via onze inspiratie pagina op de website. Wilt u meer weten over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar! Tot snel bij Sani-Dump Delft!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Delft

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!