Sanitair showroom Apeldoorn

Bent u op zoek naar een sanitair showroom Apeldoorn? Vanaf november 2019 kunt u voor uw sanitaire spullen terecht bij Sani-Dump Apeldoorn! Een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt. Kom langs om al onze sanitaire artikelen te bewonderen!

Van Bruynzeel tot Sphinx. Maar ook Duravit en Grohe. Voor ieder wat wils. Daarnaast ook een variatie aan sanitair! Toiletten, inloopdouches en zelfs een zonnedouche. U vindt het allemaal in onze showroom in Apeldoorn. Droomt u al over die nieuwe badkamer?

Dromen over een nieuwe badkamer

Laat uw droom werkelijkheid worden bij Sani-Dump Apeldoorn. De specialisten maken graag een vrijblijvende 3D-tekening van uw nieuwe badkamer. Het enige wat u hoeft te doen is uw maten en voorkeuren aangeven. Bijvoorbeeld de stijl en sfeer. Hierna gaan wij hard aan de slag met het ontwerp. Ten slotte nodigen wij u uit voor een kop koffie om de 3D-tekening te bespreken. Wilt u meer opties zien? Een wandeling door onze nieuwe showroom kan op ieder moment. Maak een afspraak!

De nieuwste sanitair trends van het jaar

Heeft u iets gezien in het woonblad van VT Wonen? Vaak heeft Sani-Dump het in de winkel. Zo kunt u het met eigen ogen bewonderen. U kunt contact met ons opnemen om te vragen of het artikel dat u heeft gezien bij ons in de showroom te vinden is. Op onze inspiratiepagina geven wij veel tips en tricks wat betreft de invulling van uw badkamer. Klik hier. Heeft u Pinterest? Volg ons account en raak geïnspireerd door onze borden. Veel verschillende thema’s en onderwerpen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.