Sanitair showroom Amsterdam

Op zoek naar een sanitair showroom Amsterdam? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Alles op het gebied van sanitair vindt u bij Sani-Dump Amsterdam. Of u nu een wastafel of nieuwe stortdouche zoekt. Sani-Dump heeft het allemaal. U vindt bij ons verschillende hoogwaardige A-merk sanitair, tegels en badkamermeubelen. Onze collectie is te bezichtigen in de showroom in de Arena Poort in Amsterdam.

Maak vrijblijvend een afspraak en kom gezellig langs!

Sani-Dump | Sanitair speciaalzaak

Met ruim 24 jaar ervaring kunt u er vanuit gaan dat u altijd een passend en persoonlijk advies krijgt. Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden. Zoals hierboven benoemd kunt u hoogwaardige kwaliteit verwachten. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Villeroy & Boch en Bruynzeel. De aankoop van sanitair is ten slotte voor een langere periode. Daarom staat duurzaamheid bovenaan.

De voordelen van Sani-Dump Amsterdam op een rij;

  • De grootste en goedkoopste Sanitair & Tegel keten van de Benelux.
  • Alleen A-merken; dus onbezorgd jarenlang genieten!
  • Meer dan 24 jaar ervaring.
  • De mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp.
  • Snelle levertijd en grote voorraden.
  • Altijd een gedegen en eerlijk advies.

Trends sanitair showroom Amsterdam

Omdat de aankoop van nieuwe sanitair voor een lange tijd is, is het van  belang goede maar ook trendy producten te kiezen. U gebruikt uw badkamer ten slotte elke dag. Want tot een paar jaar geleden was de standaard chrome-kleurige kraan in iedere badkamer terug te vinden. Maar er is zoveel meer mogelijk! Ga bijvoorbeeld eens voor een gouden of mat zwarte kraan. Door deze kleine elementen te vervangen creëer je direct een andere uitstraling in de badkamer.

Let dus goed op materiaal en kleur gebruik. Wilt u een wat luxere badkamer? Dan kunt u best in combinatie met marmer bijvoorbeeld gouden kranen plaatsen. Toch liever een industriële uitstraling? Ga dan voor een matzwarte kraan. Mocht u deze kleuren iets te heftig vinden? Dan kunt u ook altijd nog gaan voor nikkel.

Wacht niet langer en kom gezellig langs in de showroom! Wilt u meer tips die kunnen helpen bij het realiseren van uw nieuwe sanitair of badkamer? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u nog veel meer tips op het gebied van stijl, trends en ruimte indelingen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor meer leuk nieuws over Sani-Dump.

Tot snel bij dé sanitair showroom Amsterdam.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam