Sanitair showroom Amersfoort

Kom naar Sani-Dump! Dé sanitair showroom Amersfoort die u zoekt. Onze ruim opgezette showroom is gelegen aan de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort. Hier vindt u alles op het gebied van sanitair, badkamermeubelen en betegeling. Sani-Dump Amersfoort is alles behalve een dumpzaak. Bij ons vindt u alleen maar hoogwaardige A-merken tegen de laagste prijs! Zo slaagt u voor uw nieuwe sanitair binnen elk budget.

Sani-Dump helpt u!

Met onze ruime ervaring helpen wij u graag met een passend advies. Voor het kopen van nieuw sanitair is het verstandig u goed te laten adviseren. De aankopen zijn ten slotte voor een langere periode. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een gratis 3D ontwerp. Wij laten u namelijk graag zien wat de mogelijkheden zijn. Maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Amersfoort!

Tips voor uw badkamer leest u hier;

  • Meten is weten ; Zo weet u precies hoe groot hoe badkamermeubelen kunnen zijn en weet u hoeveel loopruimte hoe daadwerkelijk over heeft.
  • Handige opbergmogelijkheden; Zorg altijd voor genoeg opbergruimte. Zo kunt u al uw spullen netjes opbergen. Dit geeft meer rust!
  • Ga voor een rustige basis; Mixen en matchen mag altijd, maar houdt de basis rustig en stem de materialen en kleuren goed op elkaar af. Zorg altijd dat het één geheel blijft.

Afspraak sanitair showroom Amersfoort

Om u goed van dienst te kunnen zijn en alle tijd voor u te nemen kunt u het beste een afspraak maken via onze website. Kies de vestiging Amersfoort een selecteer de gewenste datum en tijd. Na het invullen van uw gegevens wordt uw afspraak bevestigd. Uiteraard bent u ook altijd welkom zonder afspraak. Bekijk voor vertrek altijd even de openingstijden op onze website. Voor meer leuk nieuws over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar, tot snel bij Sani-Dump Amersfoort!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort