Sanitair Rotterdam Zuid

Als u op zoek bent naar sanitair Rotterdam Zuid dan vindt u bij Sani-Dump precies wat u zoekt. Nu begrijpen wij dat de keuze in sanitair ontzettend groot is. Gaat u voor landelijk? Of toch voor design? En hoe past u dat mooi toe in de ruimte? Op al deze vragen kunnen wij zeker helpen. Onze gedegen en gepassioneerde medewerkers staan voor u klaar. Met verstand van ontwerpen helpen zij u bij het maken van deze keuzes. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Rotterdam.

Sani-Dump helpt u!

Omdat de keuze uit het grote assortiment sanitair bij Sani-Dump zo groot is. Kunnen wij u daarbij helpen. Dit doen wij door middel van een gratis 3D ontwerp. In het ontwerp plaatsen wij de door u gekozen producten in de ruimte waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van hoe het sanitair bij elkaar staat. Meer weten over het maken van een gratis 3D ontwerp? Lees dan snel verder.

Wij doorlopen samen met u alle mogelijkheden. Zetten uw wensen op een rij en vervolgens gaan we direct aan de slag met het ontwerp. Dit is ook nog eens geheel gratis! Daarnaast kunt u in een 3d tekening goed de ruimte indelen. Heeft u bijvoorbeeld vreemde hoeken of een schuin dak? Geen probleem bij Sani-Dump. Wij denken graag met u meer over de best passende ruimte indeling.

Inspiratie sanitair Rotterdam Zuid

Ook op het gebied van sanitair zijn er mogelijkheden genoeg. Want alleen de chrome kranen is allang niet meer van deze tijd. Denk ook aan brons, koper en goud! De combinatie van zwart met subtiele gouden details creëert een chique en stoere uitstraling in de badkamer. Accenten in hierbij liggen bijvoorbeeld op het moderne visgraatmotief op de vloer. Maar ook de gouden detaillering in de badkamermeubels creëren een prachtige en chique look. Combineer dit met zwart of marmeren sanitair en uw badkamer is compleet!

Wilt u meer inspiratie opdoen op het gebied van sanitair? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina op de website of kom gezellig langs in onze showroom.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Rotterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!