Sanitair puttershoek

Bent u op zoek naar Sanitair Puttershoek? Dan bent u bij Sani-Dump in Oud Beijerland zeker aan het juiste adres! Sani-Dump Hoeksche Waard is geopend sinds augustus 2019, zodat u ook in de Hoeksche Waard altijd een vestiging in de buurt heeft. Sani-Dump staat bekend om zijn A-merken, maar dan tegen absolute bodemprijzen. Daarom durven wij te zeggen dat we altijd  de goedkoopste zijn. Neem gerust een offerte mee van een concurrent, dan kunnen we dit bewijzen!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Sani-Dump voor u kan betekenen? Neem contact op of maak een afspraak!

Sanitair Puttershoek | Sani-Dump Hoeksche Waard staat voor u klaar

Een nieuwe badkamer uitzoeken is vaak nog een hele klus. De badkamer wordt elke dag veel gebruikt dus hij moet wel goed naar uw zin zijn en passen bij het gebruik. Daarnaast is er ook nog eens een oneindige keuze aan materialen, afmetingen, kleuren en indelingen. Daarom snappen wij heel goed dat u het lastig vind om dit allemaal zelf te beslissen.

Wij hebben een zeer uitgebreid badkamer assortiment. We vinden het namelijk belangrijk dat elke klant bij ons iets kan vinden. Naast een uitgebreid assortiment, denken we ook graag met u mee over de mogelijkheden voor uw badkamer als u het zelf lastig vindt om dit in te schatten. Maak online een afspraak in ons filiaal en kom bij ons langs. We maken dan tijd voor u vrij en gaan uitgebreid met u in gesprek.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort