SANITAIR OUTLET SITTARD-GELEEN

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer in regio Sittard-Geleen? Uw zoektocht start bij sanitair outlet Sittard-Geleen van Sani-Dump. In onze vestiging in Sittard-Geleen hebben wij een zeer ruime collectie A-merken sanitair en badkamer meubelen maar ook badkamer tegels. Daarnaast bieden wij u altijd de scherpste prijs voor alle producten. Bij ons betaalt u nooit teveel! Bekijk ook onze complete collectie in onze online outlet.
U kunt met al uw vragen hierover bij ons terecht. Maak nu vrijblijvend een afspraak, dan wordt u persoonlijk geadviseerd door één van onze ervaren verkoopmedewerkers. Wij zien u graag!

BIJ SANI-DUMP HEBBEN WIJ ALLEEN PRODUCTEN vAN PURE KWALITEIT

Bij Sani-Dump heeft u sanitair van A-merken altijd al voor de laagste prijs, maar in onze outlet badkamermeubels gooien we er een schepje bovenop. Nóg lagere prijzen, maar wel van dezelfde uitstekende kwaliteit en uiteraard met de service die u van ons gewend bent. ‘Dump’ slaat in feite alleen maar op de prijs. Onze badkamers outlet is gegarandeerd van kwaliteit!

ONLINE SHOPPEN – SANITAIR OUTLET SITTARD-GELEEN

Ons gehele Sani-Dump assortiment is behalve in onze megastores ook online te bekijken. Het voordeel van de online outlet is dat u per categorie een overzicht heeft van de producten en profiteert van extra kortingen. Bestellingen online kunnen door onze grote voorraden op korte termijn worden geleverd. Geen lange wachttijden dus!
Bestel direct uw badkamermeubels online of kom langs in één van onze winkels. We gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan en helpen u bij het uitzoeken van de juiste meubels.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sittard-Geleen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Sittard-Geleen