Sanitair outlet Middelburg

Bent u op zoek naar een sanitair outlet in Middelburg? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitair outlet Middelburg

Altijd een vestiging in de buurt!

Een bezoek brengen aan sanitair outlet Middelburg? Onze medewerkers staan voor u klaar. Bij onze sanitairwinkel in Middelburg vind u het mooiste sanitair tegen een prachtige prijs. Sani-Dump is specialist op het gebied van badkamers, tegels en meer. Laat u adviseren door onze specialisten.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Klarinetweg
4337RD  Middelburg

Trends

Bij Sani-Dump Middelburg bieden wij producten aan die passen bij de nieuwste trends. Is uw badkamer of sanitair aan een upgrade toe? Geen probleem. In de showroom in Middelburg kunt u onze producten bewonderen. Wij wisselen veel in producten zodat u uit de meest nieuwe producten kunt kiezen. Heeft u niet veel ervaring met sanitair? Onze medewerker in Middelburg helpt u. Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Heeft u keuzestress? Dat is verleden tijd. In onze inspiratiepagina vind u blogs over alle nieuwe dingen op het gebied van sanitair. Neem bijvoorbeeld veiligheid van ouderen in de badkamer. Of een echt wellness gevoel creëren? Het kan allemaal. U vind deze pagina hier.

TEGELS

Naast grote en kleine badkamermeubelen, verkopen wij ook tegels. In alle soorten en maten. Van groot naar klein. Voor het tegelwerk wordt nauw samengewerkt met partijen om de beste prijs aan te bieden. Denk aan Villeroy & Boch & Sphinx. Wilt u weten hoe uw sanitaire omgeving er uit kan komen te zien? Maak een afspraak een 3D ontwerp van uw badkamer. U kunt dit zowel online als fysiek in onze winkel doen. Klik hier om meer te weten.

Openingstijden

  • Maandag12:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag09:30 - 18:00 uur
  • Woensdag09:30 - 18:00 uur
  • Donderdag09:30 - 18:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 18:00 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur

Contact

Contact opnemen van Sani-Dump Middelburg? Bel naar 0118 – 55 10 80 of mail naar middelburg@sanidump.nl

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!