sanitair maasdam

Bent u op zoek naar Sanitair Maasdam? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Wij zijn al jaren dé badkamerspecialist die voor u klaar staat. Bij ons vindt u uitsluitend A-merken, maar dan tegen absolute bodemprijzen. Wij hebben Villeroy & Boch, Grohe, Duravit en nog veel meer. Omdat we snappen dat smaak heel persoonlijk is, hebben wij een heel ruim en gevarieerd aanbod zodat iedereen bij ons kan slagen. Ook qua budget hebben wij voor iedereen genoeg keuze. Onze producten zijn ingedeeld in verschillende prijsklassen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Sanitair Maasdam | Sani-Dump is uw partner!

Een badkamer uitzoeken kost vaak meer moeite dan u in de eerste instantie in gedachte had. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden op het gebied van kleuren, materialen, indelingen en afmetingen, dat we heel goed snappen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpt Sani-Dump u niet alleen door de mooiste producten aan te bieden, maar denken we ook graag met u mee over mogelijkheden, zodat u straks 100% tevreden bent met uw nieuwe badkamer.

Kom gerust langs in één van onze vestigingen door het hele land voor gratis advies of natuurlijk om inspiratie op te doen. Ook is het mogelijk om bij ons een 3D-tekening te laten maken, zodat u vooraf kunt zien wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer! Een 3D tekening laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Maak een afspraak online!

Neem contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag advies. U kunt natuurlijk ook altijd langs komen in één van onze vestigingen in Nederland.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Bergen op Zoom