SANITAIR LEEUWARDEN

Sani-Dump is dé specialist op het gebied van sanitair Leeuwarden. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment en deskundige medewerkers die u kunnen helpen bij de aankoop van uw sanitair of badmeubelen. Wij gaan met u in gesprek en samen zorgen wij ervoor dat u de juiste producten voor de laagste prijs krijgt.

SANITAIR LEEUWARDEN – A-MERK KWALITEIT

In onze winkel in Leeuwarden, één van de 41 megastores verspreid over Nederland, vindt u gegarandeerd A-merk kwaliteit sanitair en badmeubelen en betaalt u nooit teveel. Wij hebben een ruime keuze aan bekende merken zoals Bruynzeel, Grohe en Sphinx in ons assortiment, waardoor u gegarandeerd bent van een duurzame en goede kwaliteit. Onze producten geven uw badkamer een luxe uitstraling, wat uw budget ook is.

ONLINE ASSORTIMENT

Bekijk ook eens ons assortiment op de website. In onze online winkel vindt u ons uitgebreide assortiment gesorteerd op merk en categorie en kunt u uw product direct bestellen. Bovendien profiteert u hier vaak van extra kortingen, waardoor u vast en zeker de laagste prijs betaalt!

Bestel online of kom langs in onze megastore in Leeuwarden. We staan klaar om u persoonlijk te helpen bij het vinden van uw ideale sanitair.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!