sanitair hoeksche waard

Bent u op zoek naar sanitair Hoeksche Waard? Dan bent u bij Sani-Dump Hoeksche Waard zeker aan het juiste adres! Wij helpen u graag verder als het gaat om uw nieuwe badkamer. We zijn gevestigd in Oud-Beijerland, waar u elke dag van de week van harte welkom bent. Bij Sani-Dump vindt u uitsluitend A merken, zoals bijvoorbeeld Villeroy & Boch, Grohe en Duravit. Maar bij ons slaagt u altijd voor bodemprijzen! We durven zelfs te zeggen dat wij altijd de goedkoopste zijn.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Sanitair Hoeksche Waard | Wij staan graag voor u klaar

Een nieuwe badkamer uitzoeken is vaak nog een hele klus. De badkamer wordt elke dag veel gebruikt dus hij moet wel goed naar uw zin zijn en passen bij het gebruik. Daarnaast is er ook nog eens een oneindige keuze aan materialen, afmetingen, kleuren en indelingen. Daarom snappen wij heel goed dat u het lastig vind om dit allemaal zelf te beslissen.

Wij hebben een zeer uitgebreid badkamer assortiment. We vinden het namelijk belangrijk dat elke klant bij ons iets kan vinden. Naast een uitgebreid assortiment, denken we ook graag met u mee over de mogelijkheden voor uw badkamer als u het zelf lastig vindt om dit in te schatten. Maak online een afspraak in ons filiaal en kom bij ons langs. We maken dan tijd voor u vrij en gaan uitgebreid met u in gesprek.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom. We geven u graag advies en helpen u bij het uitzoeken van uw nieuwe droombadkamer. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort