SANITAIR DRACHTEN

Op zoek naar sanitair in Drachten? Dan zijn wij uw partner bij uitstek, zo ook in Drachten. Wij hebben namelijk topklasse producten van alle bekende merken tegen een lage prijs. Al het sanitair bij Sani-Dump is dus van hoge kwaliteit. Hiernaast zijn de badkamers verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en maten. Sani-Dump Drachten adviseert u daarom graag in hun megastore en kijkt samen met u naar uw behoeften en de mogelijkheden. Wij zullen daarna samen met u een prachtige badkamer realiseren met sanitair naar uw wensen.

UITVERKOOP SANITAIR DRACHTEN

Ook kan u schitterende producten vinden in onze uitverkoop showroom badkamers. Hier biedt Sani-Dump uitstekende producten aan, tegen zeer scherpe prijzen. Bij Sani-Dump kunt u dus het grootste en voordeligste assortiment uitverkoop showroom badkamermeubelen vinden. Dat betekent sanitair van de meest bekende merken tegen de laagste prijzen en vrijwel direct verkrijgbaar vanuit onze showroom.

Gedurende het uitverkoop van onze showroom badkamers geldt:

  • Er bestaat alleen de mogelijkheid tot reserveren door de snelle voorraad wisseling;
  • Maximaal 2 weken na de ontvangen bevestiging, wordt de reservering vastgehouden;
  • Het ophalen van de reservering kan bij de desbetreffende vestiging;
  • De uitvoering vindt plaats op basis van binnenkomst;
  • Bij een reservering worden er geen rechten ontleend.

INFORMATIE OVER SANI-DUMP

Bij Sani-Dump zijn de badkamermeubelen van A-merken tegen de laagste prijs te vinden. Bezoek daarom onze megastore in Drachten of een van de 41 andere megastores voor het beste advies voor al uw wensen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!