Sanitair Dordrecht

Als u op zoek bent naar Sanitair Dordrecht dan is Sani-Dump hét adres voor u! Alles op het gebied van badkamers vindt u bij onze outlet store aan de Daltonstraat in Dordrecht. Betaalbare luxe is wat u kunt verwachten. De meest hoogwaardige A-merk badkamermeubels tegen bodemprijzen!

Bezoek vandaag nog de outlet store in Dordrecht!

Sani-Dump | Sanitair Dordrecht

Met 41 megastore door het Nederland zit er altijd een winkel van Sani-Dump bij u in de buurt. Met onze 24 jaar ervaring geven wij u een kundig en gedegen advies en helpen wij u graag bij het realiseren van uw droombadkamer. Ons streven is om badkamers te realiseren binnen elk budget. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe wastafel of uw gehele badkamer wilt vernieuwen. Bij Sani-Dump vindt u het allemaal!

Meer weten over onze outlet sanitair Dordrecht? Lees dan snel verder.

Outlet | Store & Online

U bent van harte welkom in onze winkel in Dordrecht. Omdat dit een outlet betreft zijn er afwijkende openingstijden. Kijk hiervoor op onze website. Mocht u geen gaatje hebben om langs te komen kunt u ons outlet aanbod ook alvast online bekijken. Hier vindt u een duidelijk overzicht wat er in onze outlet te vinden is.

Contact

Bezoek vandaag nog een Sani-Dump showroom bij u in de buurt. Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Daarnaast kunt u rustig wat inspiratie op doen op onze inspiratie pagina. Wilt u meer weten over Sani-Dump neem dan ook een kijkje op onze Facebook pagina.

Tot snel bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk de outlet in Dordrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Dordrecht