SANITAIR Cruquius

In onze Sani-Dump outletstore in Cruquius vindt u een compleet assortiment aan badkamermeubels en sanitair Cruquius, tegen de scherpste prijzen. In ons assortiment maken wij gebruik van A-merken, zodat er altijd een topkwaliteit product is voor uw badkamer en uw budget. Met 41 locaties is er altijd een Sani-Dump megastore bij u in de buurt, daarnaast kunt u ook terecht in onze online outlet.

SANITAIR CRUQUIUS – VOOR IEDER BUDGET

Ons streven is om voor ieder budget een geschikte oplossing te vinden, en tegelijkertijd iedereen topkwaliteit meubelen te kunnen bieden. Dit kunnen wij doen door het gebruik van veel verschillende merken en een grote winkelvoorraad.

Bij ons vindt u een ruime keuze aan douchecabines, wastafels, baden en ander sanitair, van topmerken waaronder Grohe, Bruynzeel, Sphinx, Hoesch en Riho. Uiteraard kunnen onze medewerkers u helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw badkamer én budget.

BEKIJK OOK DE ONLINE SANI-DUMP OUTLET

Sani-Dump heeft naast onze winkel outlets ook een online outlet beschikbaar. Hier vindt u per categorie een duidelijk overzicht van al onze producten, en profiteert u bovendien van fikse kortingen. 

Kom langs in Cruquius of één van onze andere Sani-Dump megastores, of bestel direct uw sanitair online. We gaan graag met u in gesprek, en voorzien u van persoonlijke tips en adviezen. Zo kunnen we samen uw droombadkamer realiseren!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Cruquius

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Cruquius