Sanitair Capelle

Als u op zoek bent naar Sanitair Capelle kom dan naar Sani-Dump! Gevestigd aan de Cypresbaan in Capelle a/d IJssel bevindt zich onze ruim opgezette showroom. Hier vindt u alles op het gebied van sanitair. Sani-Dump is al ruim 24 jaar lang dé aanbieder op het gebied van badkamermeubels, sanitair en tegels. Kortom, voor uw nieuwe badkamer moet u bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel zijn.

Kijk snel op onze website en maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump | Sanitair speciaalzaak

Met meer dan 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump de grootste zelfstandige sanitair aanbieder op dit moment. Sani-Dump is absoluut geen dump zaak. U vindt bij ons luxe A-merken en kwalitatieve producten voor een bodemprijs.

Nieuwsgierig wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

3D ontwerp | Inspiratie

Bij Sani-Dump kunt u uw droombadkamer samenstellen. Alles is te vinden bij uw sanitair specialist in Capelle a/d IJssel. Van verschillende stijlen tot de meest luxe producten. Nu begrijpen wij als geen ander dat het soms lastig kan zijn om uw nieuwe badkamer te visualiseren voordat u de koop plaatst. Daar helpen wij dan ook graag bij. Hoe doen we dat? Door middel van een 3D ontwerp maken wij het inzichtelijk voor u. Zo kunt u zien hoe uw badkamer eruit komt te zien en kunt u eventuele aanpassingen tijdig doorvoeren.

Maar waar haalt u nou de inspiratie vandaan? Dan kan uiteraard in onze showroom maar ook op onze website via onze inspiratiepagina. Goed om te benoemen is dat wij ook een speciale Pinterestpagina hebben. Leuke borden, die wij altijd up-to-date houden. Pin jij ook?

Contact

Wacht niet langer en ga aan de slag! Maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Capelle. Dit kan in 3 stappen via onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard bent u ook altijd zonder afspraak welkom in onze showroom. Kijk dan naar de openingstijden.

De koffie staat klaar! Tot snel bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Capelle a/d IJssel

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Capelle aan den IJssel