Sanitair Apeldoorn

Bent u op zoek naar sanitair Apeldoorn voor uw nieuwe badkamer? Stop met zoeken! Sani-Dump Apeldoorn is dé specialist die u zoekt. A-merken tegen bodemprijzen. Alles wat u zoekt vindt u bij ons. Laat u verrassen door de mogelijkheden binnen uw badkamer. Maak een afspraak bij Sani-Dump Apeldoorn!

Een badkamer is niet zo maar een kamer in het huis. Hier start u uw dag, en komt u ’s avonds weer tot rust. Heerlijk wakker worden onder een regendouche. Of ’s avonds met een boekje in bad of whirlpool. Voor grote én kleine badkamers! Wat past bij uw stijl.

3D tekening van uw badkamer

Vindt u het moeilijk om uw badkamer voor zich te zien? Dat snappen wij. Wij kunnen u hier bij helpen! Laat een 3D-tekening maken van uw droombadkamer. Wij willen u graag laten zien wat de mogelijkheden zijn. U heeft bijvoorbeeld een badkamer met een schuin dak. Of een kleine ruimte. U zoekt dan naar fijne oplossingen, alles moet immer passen.

De laatste jaren is er veel veranderd in de sanitair wereld. Naast een douche, toilet en wastafel kunt u nu zelfs kiezen voor een inloopdouche of dubbele wastafel met lichtgevende spiegels. Juist om deze reden is het belangrijk dat u zelf komt kijken in onze showroom. Alles goed bekijken en voelen. Zowel tegels als sanitair.

Wij helpen u graag

Niet is fijner dat hulp van iemand die verstand heeft van zaken. Al onze medewerkers bij Sani-Dump Apeldoorn hebben kennis over sanitair en inrichting. Zij kunnen u hierbij goed adviseren! Inspiratie opdoen? Kom langs en maak een afspraak! Ook kunt u ons volgen op Pinterest.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.