Sanitair Alkmaar

Bij Sani-Dump koopt u sanitair Alkmaar! Wij beschikken over een compleet assortiment aan sanitair en badkamermeubelen tegen de laagste prijzen. In ons assortiment bevinden zich A-merken, waarmee we de kwaliteit van uw droombadkamer waarmaken. Met 41 locaties verspreid over heel Nederland en België is er altijd een Sani-Dump winkel bij u in de buurt. Kom langs in onze winkel in Alkmaar en laat u adviseren door onze specialisten!

Onze showroom

U kunt ons aanbod het beste bekijken door een bezoek te brengen aan onze showroom. Dankzij goede afspraken met onze A-merken kunnen wij u de laagste prijs aanbieden. Alle sanitair artikelen zijn bij ons te verkrijgen. Zoekt u een groot bad of luxe douche? De showroom en winkel in Alkmaar laat u alles zien. Onder het genot van een bak koffie bespreken we de mogelijkheden voor uw ruimte. Ten slotte kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor meer informatie. 

De nieuwste trends

Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe trends in de sanitair-wereld? Bekijk dan onze Pinterest pagina! Wij inspireren u met allerlei mogelijkheden die onze sanitair artikelen te bieden hebben en richten ons hierbij op de verschillende seizoenen. Zomer Badkamer, winter badkamer, hout, tegels.. Noem maar op! Ook vindt u op onze pagina handige tips & trics die uw badkamer bijvoorbeeld verduurzamen.  

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Alkmaar

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Alkmaar