Ontwerp badkamer Sliedrecht

Bij Sani-Dump bent u aan het juiste adres voor een ontwerp badkamer Sliedrecht! Bij ons slaagt u voor alles op het gebied van badkamers. Van kranen, vrijstaande baden en badkamermeubels tot unieke vloertegels. Omdat het aanbod groot is kan het lastig zijn een keuze te maken. Daarom helpen wij u daar graag bij! Sani-Dump is namelijk alles behalve een dumpzaak. U vindt bij ons kwalitatieve A-merken tegen absolute bodemprijzen! Hierdoor slaagt  u bij ons altijd binnen ieder budget! Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump Sliedrecht

Sani-Dump Sliedrecht vindt u aan de Leeghwaterstraat 63. Hier vindt u onze ruim opgezette showroom waar u alles op het gebied van badkamer kunt bekijken. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Wij helpen u graag verder bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer. Wilt u weten hoe wij dat doen? Lees dan snel verder!

Bij Sani-Dump kunt u terecht voor een gratis 3D ontwerp badkamer Sliedrecht Wij doorlopen samen met u al uw eisen en wensen en gaan kijken naar de mogelijkheden. Vervolgens zetten wij alles in de 3D tekening zodat uw nieuwe badkamer realistisch wordt.

Mogelijkheden ontwerp badkamer Sliedrecht

Bij het inrichten van uw badkamer is er vaak zoveel meer mogelijk dan u denkt! Richt uw badkamer op zo’n manier in dat u er gemakkelijk met z’n tweeën kunt zijn. Het plaatsen van een dubbele wastafel of twee enkele wastafels is zeker een must in een grote familie. Bent u op zoek naar een huiselijke en elegante sfeer in uw badkamer? Voeg dan een aantal dingen toe aan de badkamer zoals gordijnen, bloemen of een mooie vaas voor een chique uitstraling.

Wilt u meer inspiratie op het gebied van inrichting en badkamer ontwerp Sliedrecht? Neem dan zeker eens een kijkje op de inspiratiepagina op de website of kom gezellig lang in onze showroom.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!