Nieuwste badkamertrends

De nieuwste badkamertrends vindt u bij Sani-Dump! Dé sanitair specialist van Nederland en België. Met meer dan 40 winkels zit er altijd wel een Sani-Dump bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. Wij adviseren u graag op het gebied van toiletten, douches, tegels en veel meer. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak in de winkel.

Bekijk hier alle badkamertrends van 2020!

Inspiratie opdoen in de showroom

De leukste trends van de grootste merken. In onze showroom kunt u het met eigen ogen bekijken. Neem bijvoorbeeld artikelen voor een zwarte badkamer. Een zwart toilet, donkere wandtegeles en zelfs een donkere wasbak. Geen mogelijkheid te gek bij Sani-Dump. Toch liever een romantische badkamer met warme kleuren? Ook hier bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers leiden u graag rond. Maak een showroom afspraak.

Het ontwerpen van uw nieuwe badkamer

Er zijn veel trends om uit te kiezen. Ieder jaar komen er nieuwe producen op de makt met verschillende functies. Denk aan een vrijwel onzichtbaar douchegootje, of een sun shower. Genoeg om uit te kiezen. Maar wat past het beste bij uw stijl? Door het maken van een 3D tekening weet u precies wat wel en niet past binnen uw stijl en budget. Het ontwerp is geheel vrijblijvend. Ook kunt u de producten naderhand bekijken in de showroom. Maak een afspraak voor een 3D ontwerp van uw toekomstige badkamer of toiletruimte.

Bij Sani-Dump bent u altijd aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar! Kom binnenlopen wanneer het u uitkomt of maak een afspraak met de sanitair specialist. Wij zien u snel bij uw dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!