Nieuwe badkamer ‘s Gravendeel

Zoekt u naar een specialist voor een nieuwe badkamer ’s Gravendeel? Dan bent u bij Sani-Dump Hoeksche Waard zeker aan het juiste adres! Met ruim 24 jaar ervaring binnen de branche mogen wij onszelf specialist noemen op het gebied van tegel en sanitair. Onze gloednieuwe producten worden tegen scherpe prijzen verkocht. Wij beschikken over maar liefst 41 megastores, die verspreid zijn over het hele land. Wij hebben voor ieder budget een passende badkamer en/of badkamermeubel en leveren de beste kwaliteit en service.

Wilt u meer informatie over onze locatie in de Hoeksche Waard en de bijbehorende openingstijden? Bezoek gerust even onze bedrijfspagina voor meer informatie.

Nieuwe badkamer ’s Gravendeel | Sani-Dump staat voor u klaar!

Maar waarom zou u nou juist voor Sani-Dump Hoeksche Waard moeten kiezen? Het verlenen van een goede service staat bij ons hoog in het vaandel en wij stellen onze badkamers slechts samen op basis van toonaangevende A-merken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Villeroy & Boch, Grohe en Duravit. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijke oplossingen voor uw ruimte. Daarnaast hechten wij ook grote waarde aan de betaalbaarheid van onze badkamers en bijbehorende meubels en onderdelen en hanteren wij daarom absolute bodemprijzen.

Wij kunnen van tevoren ook een professioneel 3D ontwerp voor uw nieuwe badkamer laten maken. Hierdoor krijgt u een beter inzicht in hoe uw droombadkamer er daadwerkelijk uit komt te zien en wat de verschillende mogelijkheden in kleuren, badmeubels en andere onderdelen zijn.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een nieuwe badkamer ’s Gravendeel óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak direct een afspraak of neem contact met van onze medewerkers op. Tot ziens bij Sani-Dump Hoeksche Waard!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort