Nieuwe badkamer Puttershoek

Wilt u meer inspiratie opdoen voor een nieuwe badkamer Puttershoek? Óf weet u al precies hoe uw droombadkamer eruit moet komen te zien, maar zoekt u nog naar een geschikte specialist? Wij, van Sani-Dump Hoeksche Waard, staan graag voor u klaar! Sani-Dump is dé badkamer- en tegelspecialist van Nederland en beschikken over vestigingen door het hele land. Onze speciaalzaak in Tilburg verkoopt gloednieuwe A-merken (die verwerkt worden in haar badkamers) tegen absolute bodemprijzen. Wij proberen elke klant aan zijn of haar droombadkamer te helpen; ongeacht wat het budget is.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw badkamer kunnen betekenen? Maak direct en vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwe badkamer Puttershoek | Sani-Dump helpt u verder!

Voor nieuwe badkamers kunnen wij van tevoren een professioneel 3D ontwerp voor u laten maken. Deze optie is gratis en geheel vrijblijvend. Onze medewerkers kijken graag op maat met u mee naar uw situatie, uw wensen en de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij voor aanpassingen in badkamers ook losse onderdelen en badkamermeubels aan en kunnen wij u van advies voorzien over welke producten het beste passen bij uw huidige badkamer. Wij kunnen deze producten vervolgens snel leveren door onze grote voorraden.

Wij stellen al onze badkamers samen met kwalitatieve en toonaangevende merken zoals Duravit, Grohe en Villeroy & Boch. Zo kunnen wij u, naast een hoogstaande service, een kwalitatieve nieuwe badkamer garanderen.

Kom in contact met Sani-Dump!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een nieuwe badkamer Puttershoek óf kunnen wij u ergens anders mee helpen? Twijfel dan niet en neem gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort