Nieuwe badkamer Leeuwarden

Sani-Dump is het adres waar u een kijkje kunt nemen voor uw nieuwe badkamer Leeuwarden! Alles voor uw badkamer vindt u in onze ruim opgezette showroom. Hier kunt u al onze collecties A-merken op uw gemak bezichtigen. Wij staan u graag te woord en helpen u met een passend advies. Wij weten als geen ander dat een nieuwe badkamer een groot project is. Daarom helpen wij u bij de juiste keuzes maken. Maak vandaag nog een afspraak via de website!

Ontwerpen nieuwe badkamer Leeuwarden

Zoals hierboven aangegeven kunt u bij Sani-Dump terecht voor alles op het gebied van badkamers. Niet voor niets zijn wij een badkamer speciaalzaak. Samen met u gaan we kijken naar wat de mogelijkheden zijn binnen de ruimte. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp! Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Wilt u meer weten over het maken van een 3D ontwerp of tips voor het realiseren van uw nieuwe badkamer? Lees dan snel verder.

Bij het realiseren van een nieuwe badkamer komt heel wat kijken. Er duiken geregeld onverwachte problemen op en ook de kostprijs ligt vaak hoger dan verwacht. Maar niet bij Sani-Dump! Bij ons vindt u A-merken tegen absolute bodemprijzen!

Daarnaast komen er een hoop aspecten de hoek om kijken zoals onder andere de indeling maar ook wat voor sanitair u bijvoorbeeld wilt. Wilt u graag nieuwe wanden laten plaatsen, een verlaagd plafond laten aanbrengen of een bad laten plaatsen met een grote inloop douche? Dan zullen er verschillende aanpassingen gedaan moeten worden om de nieuwe badkamer te installeren.

Reden genoeg om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Leeuwarden. Wij staan voor u klaar en voorzien u van een persoonlijk advies op maat. Wilt u alvast wat inspiratie op doen? Neem dan ook eens een kijkje op de inspiratiepagina van Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leeuwarden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!