Nieuwe badkamer kopen Hoeksche Waard

Gaat u een nieuwe badkamer kopen Hoeksche Waard? Kom dan langs in onze showroom! Bij Sani-Dump Hoeksche Waard hebben we alles voor een nieuwe badkamer, waarnaar u ook op zoek bent, wij hebben alles onder 1 dak! Hierbij kunt u denken aan badmeubelen, design sanitair, stoomcabines, whirlpoolbaden, douchewanden, kranen, tegels en nog vele andere artikelen die u in de badkamer kunt gebruiken. Ongetwijfeld zit hier altijd iets tussen naar uw smaak. Kom naar onze showroom in de Hoeksche Waard om inspiratie op te doen voor uw droombadkamer.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Nieuwe badkamer kopen Hoeksche Waard | Sani-Dump staat voor u klaar!

Bij Sani-Dump kunt u terecht voor A-merken sanitair en tegels, uiteraard tegen de laagste prijs! Neemt u dan ook gerust uw offerte mee van een andere winkel waar het goedkoper is, dan kunnen wij daad bij het woord voege. In ons assortiment hebben we merken zoals Riho, Duravit, Philippe Starck en nog veel meer. Dankzij onze grote voorraad verspreid over onze 41 megastores kunnen we u het voordeel bieden dat alles snel geleverd kan worden. Want wij begrijpen dat u niet lang wilt wachten op uw badkamer.

Een gratis 3D ontwerp

Een van de andere voordelen die wij bieden is het ontwerpen van een gratis 3D tekening voor uw badkamer. Op deze manier kunt u al uw wensen en ideeën samenvoegen. Een van onze medewerkers gaat graag met u in gesprek over hetgeen dat u in het ontwerp terug wilt zien. Tegelijkertijd ontwerpt hij/zij uw droombadkamer en wordt er nog het een en ander toegelicht. Uiteindelijk rolt er een mooi ontwerp uit, speciaal voor u! Dit alles is geheel gratis én vrijblijvend! Hoe mooi is dat?

Vraag nu een gratis 3D ontwerp aan!

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig bij uw nieuwe badkamer kopen Hoeksche Waard? Vraag ons gerust om ons advies! Wij staan uiteraard voor u klaar bij vragen. U kunt deze vragen stellen via ons contactformulier of kom langs in de winkel!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Hoeksche Waard