nieuwe badkamer hoeksche waard

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer Hoeksche Waard? Dan moet u bij Sani-Dump Hoeksche Waard in Oud-Beijerland zijn! Sinds augustus 2019 hebben wij hier een vestiging waar u van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom bent om uw nieuwe droombadkamer uit te zoeken! Bij Sani-Dump vindt u uitsluitend A merken, maar dan altijd tegen bodemprijzen. Zo weet u zeker dat u bij ons het goedkoopst uit bent.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Nieuwe badkamer Hoeksche Waard | Kom naar Sani-Dump!

Een badkamer uitzoeken kost vaak meer moeite dan u in de eerste instantie in gedachte had. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden op het gebied van kleuren, materialen, indelingen en afmetingen, dat we heel goed snappen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpt Sani-Dump u niet alleen door de mooiste producten aan te bieden, maar denken we ook graag met u mee over mogelijkheden, zodat u straks 100% tevreden bent met uw nieuwe badkamer.

Kom gerust langs voor gratis advies of natuurlijk om inspiratie op te doen. Ook is het mogelijk om bij ons een 3D-tekening te laten maken, zodat u vooraf kunt zien wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer! Een 3D tekening laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Maak een afspraak online!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel, zo kunt u inspiratie opdoen of om advies vragen. Tot ziens bij Sani-Dump Hoeksche Waard!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort