Nieuwe badkamer Groningen

Wilt u graag een nieuwe badkamer Groningen? Kom dan vooral eens langs bij Sani-Dump Groningen! Alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe badkamer vindt u bij ons. In onze ruim opgezette showroom aan de Protonstraat vindt u sanitair, badkamermeubels en badkamertegels tegen absolute bodemprijzen. Met 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump een badkamerspeciaalzaak waar u binnen elk budget uw droombadkamer kunt samenstellen. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak bij Sani-Dump Groningen!

Sani-Dump uw badkamerspeciaalzaak

Als badkamerspeciaalzaak gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden binnen de ruimte. Dit alles om elke centimeter optimaal te benutten. Daarnaast hebben wij een collectie die altijd up-to-date is. Een nieuwe badkamer kopen doet u tenslotte niet dagelijks. Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder.

Alles voor het realiseren van uw nieuwe badkamer vindt u bij Sani-Dump Groningen. Omdat het aanbod zo divers en groot is snappen wij dat het lastig kan zijn de juiste keuzes te maken. Want gaat u voor een groot bad? Of toch liever die dubbele wasbak met inloopdouche. En qua stijl? Landelijk of design? Maar daar bieden wij u de ultieme oplossing voor!

3D ontwerp nieuwe badkamer Groningen

Om het voor u wat inzichtelijker te maken kunnen wij voor u een gratis 3D ontwerp maken! Zo wordt gelijk inzichtelijk gemaakt hoe de nieuwe badkamer eruit komt te zien. Zo kunt u tijdig nog eventuele aanpassingen doen maar kunnen wij u ook andere mogelijkheden laten zien. Omdat elke ruimte anders is, is het handig om zo te kunnen zien wat de beste mogelijkheden zijn voor uw nieuwe badkamer.

Ons ervaren personeel helpt u dan ook graag bij het kijken naar die mogelijkheden. Via de website kunt u gemakkelijk een vrijblijvende showroom afspraak maken.

Tot snel bij Sani-Dump Groningen!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Groningen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!