Nieuwe badkamer Apeldoorn

Bent u ook toe aan een nieuwe badkamer Apeldoorn? Wij weten het wel! Bij Sani-Dump Apeldoorn kunt u namelijk terecht voor de mooiste badkamers. Bij Sani-dump vindt u werkelijk alles voor uw badkamer. We zijn niet voor niets de specialist op het gebied van al uw sanitair. Ook kunt u bij ons uitsluitend terecht voor A-merken tegen absolute bodemprijzen. Klinkt goed toch? Niet te vergeten biedt Sani-Dump Apeldoorn u naast tegels geschikt voor in de badkamer ook een groot assortiment tegels die geschikt zijn als woonvloertegel!

Wilt u weten wat wij voor uw nieuwe badkamer kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Nieuwe badkamer Apeldoorn | Wij helpen u graag!

De medewerkers van Sani-Dump Apeldoorn staan altijd voor u klaar om u te helpen bij de aanschaf van uw nieuwe badkamer. Met al ruim 24 jaar lang ervaring vinden wij altijd de beste oplossing. Bij ons kunt u voor ieder budget terecht, of u nu een design badkamer wilt of juist de goedkoopste badkamer. Wij hebben het! Zo kunt u alles vinden onder 1 dak! Daarbij ontvangt u altijd gedegen en eerlijk advies op maat.

3D ontwerp van uw badkamer

Soms kan het heel overweldigend zijn om een nieuwe badkamer uit te zoeken. Er zijn zoveel keuzes die gemaakt moeten worden van tegels, sanitair en badkamermeubel aan toe. Wanneer u eenmaal uw keuze gemaakt heeft, bent u vast benieuwd hoe alles bij elkaar past. Hier bieden wij dé oplossing voor! Een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp van uw badkamer. Onze specialist gaat met u om de tafel zitten om al uw wensen te bespreken alvorens hij/zij de tekening opstelt. Tijdens het gesprek kunt u alles vragen en kan onze specialist u nog het een en ander toelichten. Klinkt perfect toch!

Vraag een 3D ontwerp aan.

Contact opnemen

Kom langs voor uw nieuwe badkamer Apeldoorn! Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen? Deze kunt u uiteraard stellen via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 055-3033900.

Graag tot snel bij Sani-Dump Apeldoorn!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer