nieuw sanitair kopen oud beijerland

Wilt u nieuw sanitair kopen Oud Beijerland? Dan bent u bij Sani-Dump in Oud Beijerland zeker aan het juiste adres! Sinds augustus 2019 is onze vestiging geopend, waardoor u ook in de Hoeksche Waard gemakkelijk bij ons langs kunt komen voor uw nieuwe droombadkamer. Sani-Dump staat bekend als dé sanitair en tegelspecialist. Alles wat u nodig heeft om uw nieuwe badkamer compleet te maken kunt u bij ons vinden!

Maak een afspraak of neem contact op als u vragen heeft!

Nieuw sanitair kopen Oud Beijerland | Sani-Dump staat graag voor u klaar!

Voor uw nieuwe droombadkamer moet u zeker bij ons langs komen. Bij ons vindt u uitsluitend A-merken, maar dan altijd tegen de scherpste prijzen! Daarom vindt u uw nieuwe badkamer nergens goedkoper. Neem gerust een offerte mee van een concurrent, dan laten we het u zien. Omdat wij heel goed snappen dat het lastig kan zijn om uw nieuwe badkamer zelf te bedenken met alle mogelijkheden die er zijn, helpen wij u hier graag bij. Het is mogelijk om gratis en vrijblijvend een 3D tekening te laten maken van uw nieuwe badkamer. Zo laten wij u zien wat er allemaal mogelijk is en krijgt u een goed beeld.

Heeft u vragen? Kom langs of neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Oud Beijerland. We zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend en zijn we beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, te adviseren en samen met u naar de geschikte oplossingen te zoeken. Tot ziens bij Sani-Dump Hoeksche Waard!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort