nieuw sanitair kopen hoeksche waard

Wilt u nieuw sanitair kopen Hoeksche Waard? Dan moet u zeker bij Sani-Dump Hoeksche Waard zijn! Wij staan voor u klaar als het gaat om het uitzoeken van uw nieuwe droombadkamer. Alles wat u daarvoor nodig heeft is bij ons verkrijgbaar. Sani-Dump voert uitsluitend A merken zoals Villeroy & Boch, Duravit en Grohe, maar dan altijd tegen de scherpste prijzen. Daarom bent u bij ons altijd goedkoper uit. Kom bij ons langs voor inspiratie, of als u advies nodig heeft. We staan graag voor u klaar!

Bij vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen of een afspraak inplannen.

Nieuw sanitair kopen Hoeksche Waard | Kom naar Sani-Dump!

Een nieuwe badkamer uitzoeken is vaak nog een hele klus. De badkamer wordt elke dag veel gebruikt dus hij moet wel goed naar uw zin zijn en passen bij het gebruik. Daarnaast is er ook nog eens een oneindige keuze aan materialen, afmetingen, kleuren en indelingen. Daarom snappen wij heel goed dat u het lastig vind om dit allemaal zelf te beslissen.

Wij hebben een zeer uitgebreid badkamer assortiment. We vinden het namelijk belangrijk dat elke klant bij ons iets kan vinden. Naast een uitgebreid assortiment, denken we ook graag met u mee over de mogelijkheden voor uw badkamer als u het zelf lastig vindt om dit in te schatten. Maak online een afspraak in ons filiaal en kom bij ons langs. We maken dan tijd voor u vrij en gaan uitgebreid met u in gesprek.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel. We staan van dinsdag t/m zaterdag voor u klaar. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort