GOEDKOPE MODERNE BADKAMERS VAN A-MERKEN

Zelf moderne badkamers samenstellen met topmerken als Sanijura, Villeroy & Boch en Grohe kan bij Sani-Dump. Met maar liefst 41 megastores waant u zich door een en al badkamerinspiratie tegen de laagste prijzen. Met service en kwaliteit dat we hoog in het vaandel hebben staan, is een badkamer bij Sani-Dump een investering waar u geen spijt van zult krijgen!

BEKIJK ONZE MERKEN

Een moderne badkamer is eigenlijk tijdloos. In het huidige tijdsbeeld wordt met een moderne badkamer een strakke, stijlvolle ruimte met veel hoogglansmaterialen en metalen accenten bedoeld.

Weinig details maar strakke en egale vlakten. De moderne stijl gaat vaak gepaard met design sanitair, luxe en een ruimtelijke uitstraling. Het is een sfeer die velen aanspreekt. Met een moderne uitstraling heeft u ook over enkele jaren nog een fantastische badkamer!

VOORBEELDEN VAN MODERNE BADKAMERS

Bent u erg benieuwd naar het aanbod van moderne badkamers? Kom dan naar één van onze 30 showrooms! Wij bieden u in onze megapanden een en al inspiratie. U kunt daar op locatie een afspraak maken met een adviseur. Zij kunnen u het beste vertellen over alle mogelijkheden betreft moderne badkamers.

In onze showrooms hanteren wij verschillende stijlen en sferen. Want ook in een moderne badkamer kan veel gewisseld worden. Bent u op zoek naar badkamer inspiratie, stop dan met het kijken naar plaatjes en bezoek een van onze showrooms om fysiek door de voorbeelden heen te lopen. Alleen zo ervaart u of de sfeer van een moderne badkamer u echt bevalt.

LUXE DOOR DE BEKENDE A-MERKEN

Luxe en comfort zijn belangrijke elementen van elke badkamer. Daarom werken we bij Sani-Dump alleen met topproducten van A-merken. Deze voorzien ons van een ruim assortiment met allerhande sanitair en accessoires die onmisbaar zijn in de moderne badkamer. Fijn voordeel voor u is dat deze producten bij ons gegarandeerd het goedkoopst zijn. Aarzel dus niet om onze medewerkers te vragen naar een vrijblijvende offerte op maat, want de kans is groot dat we u in positieve zin kunnen verrassen.

GRATIS PERSOONLIJK ADVIES

In welke fase van het aankoopproces u ook zit, het loont altijd de moeite om langs te komen in een van onze 30 megastores verspreid door heel Nederland. Wij kunnen u namelijk voorzien van gratis persoonlijk advies. Zo stellen wij geheel vrijblijvend een 3-D tekening van de moderne badkamers op zodat u direct een beeld krijgt!

Van badkamer inspiratie tot de laagste prijs, we hebben alles in huis om uw ideale moderne badkamer samen te stellen. Kom langs of neem contact met ons op. We helpen u graag!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!