MODERNE BAD

Sani-Dump is een zeer moderne bad en sanitair winkel. Met 31 vestigingen verspreid in Nederland en België, is er altijd een winkel bij u in de buurt. Bij ons koopt u een modern bad van luxe merken als Villeroy & Boch, tegen bodemprijzen. U bent gegarandeerd van kwaliteit. Een modern bad is een echte must wanneer u uw badkamer een luxe toevoeging wilt geven.

MODERNE BAD EN SANITAIR WINKEL SANI-DUMP

Bij Sani-Dump vindt u een ruim assortiment aan moderne baden, in allerlei soorten en maten. Met bekende merken zoals Bruynzeel en Villeroy & Boch kunt u uitsluitend topkwaliteit verwachten. Daarnaast heeft u keuze uit vele verschillende stijlen. Natuurlijk de meest moderne design baden, uitgevoerd met verlichting of jetstream. Maar ook meer klassieke modellen, en een traditioneel bubbelbad.

ONTDEK DE COMPLETE COLLECTIE VAN SANI-DUMP

Wanneer u langskomt in één van de  31 vestigingen, helpt ons personeel u graag. We gaan persoonlijk met u in gesprek, en kunnen u optimaal adviseren. Daarbij houden we rekening met uw wensen, en de mogelijkheden van uw badkamer. We nemen de tijd voor u, en stellen vervolgens een persoonlijke offerte op. Daarmee krijgt u zicht op alle kosten.

Heeft u nog vragen, of interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Kom gerust langs in één van onze filialen! Wij zetten de koffie voor u klaar.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!