MODERN RADIATOR

Bent u op zoek naar een modern radiator voor in uw badkamer? Bij Sani-Dump kunt u terecht voor kwaliteit radiatoren van topmerken als Macbath en Vasco. Al onze merkproducten bieden wij aan tegen de scherpste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat u voor ieder budget een luxe uitstraling in uw badkamer heeft. Met 31 in Nederland en België, vindt u altijd een Sani-Dump winkel bij u in de buurt. Daarnaast kunt u in onze online outlet het volledige assortiment radiatoren vinden.

MODERN RADIATOR – BEKIJK ONS ASSORTIMENT

In onze winkel voorzien wij u van een ruim assortiment aan moderne radiatoren, badkamermeubels en sanitair. Hierbij kunt u denken aan baden, douchecabines en wastafels van de bekendste merken zoals Vasco, Grohe, Bruynzeel en Villeroy & Boch. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom staan onze medewerkers klaar, om u te helpen bij de keuze. Ze gaan graag met u persoonlijk in gesprek! 

UW MODERNE RADIATOR OOK ONLINE BESTELLEN

Wanneer u geen tijd heeft om onze winkel te bezoeken, kunt u het complete assortiment radiatoren ook online bekijken. In de online outlet vindt u al onze merken, en kunt u direct uw gewenste product bestellen. Omdat we een zeer grote voorraad tot onze beschikking hebben, zijn de door u gekozen producten razendsnel verkrijgbaar.

Heeft u nog vragen over onze producten? Wij nodigen u van harte uit langs te komen in één van onze showrooms. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek, en adviseren u vrijblijvend. De koffie staat alvast klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!