Middelburg sanitair

Bent u op zoek naar Middelburg sanitair? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het uitzoeken van een nieuwe badkamer of als u een aantal nieuwe onderdelen nodig heeft. Kom gerust langs in onze showroom zodat u uitgebreid inspiratie op kunt doen! Bij Sani-Dump vindt u producten van topmerken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Duravit, maar dan altijd tegen absolute bodemprijzen!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Middelburg sanitair | Kom langs bij Sani-Dump!

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen per mail of telefoon, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Daar staan onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tot ziens bij Sani-Dump Middelburg!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Middelburg