LUXE BADKAMERS VOOR EEN VERRASSEND LAGE PRIJS

Zelf tegen dumpprijzen een luxe badkamer creëren? Voor luxe badkamers komt u naar Sani-Dump. Met puur en alleen A-merken zoals Grohe, Bruynzeel en Villeroy en Boch kunt u geheel zelf een prachtige ruimte creëren tegen de laagste prijzen. Met de ruime keuze uit verschillende materialen kunt u geheel zelf uw luxe badkamer inrichten. Wilt u daarbij graag persoonlijk advies? Een van onze adviseurs staat graag voor u klaar.

Bij het woord “luxe” wordt al gauw gedacht aan hoge kosten. Doordat wij slim inkopen kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Van de hoge prijs die u dus vaak ziet bij andere partijen is dus bij ons geen sprake. Wij bieden u een royale badkamer zonder forse prijskaartjes: gegarandeerd.

Door ons enorme assortiment met sanitair en badkamermeubels van A-merken kunt u bij ons altijd de badkamer vinden die aansluit op uw wensen, smaak én persoonlijke budget. Betaalbaar chique voor iedereen! Wij kunnen tijdens een adviesgesprek voorzien van een 3D-tekening waardoor de badkamer beter inzichtelijk wordt gemaakt. Zo krijgt u er echt een beeld bij.

LUXE BADKAMERS – INSPIRATIE OPDOEN

U komt pas echt tot rust in een luxe badkamer die van alle gemakken voorzien is. Regendouche, inloopdouche, vrijstaand bad? Geen probleem. Als u nog twijfelt tussen alle mogelijkheden, raden we u zeker aan een keer te komen kijken in een van de 41 Sani-Dump showrooms. Hier vindt u heel veel voorbeelden van badkamers in uiteenlopende stijlen. Onze medewerkers kunnen u helpen met uw vragen of u nu al precies weet wat u wilt of nog in de oriëntatiefase zit. Vergeet niet om eventuele offertes van andere winkels mee te nemen, want ook met een luxe badkamer zijn wij altijd voordeliger.

UITGEBREIDE SERVICE DIE U BIJ ONS MAG VERWACHTEN

Dat wij dumpprijzen aanbieden gaat niet ten koste van de kwaliteit in onze producten alsmede de service. Voor vragen over onze badkamers, sanitair en bijbehorende producten kunt u altijd even bellen of mailen. U vindt de contactgegevens van alle filialen onder de knop vestigingen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!