Luxe badkamers Amsterdam

Alles voor luxe badkamers Amsterdam vindt u bij Sani-Dump! Want Sani-Dump Amsterdam is absoluut geen dumpzaak. U vindt bij ons hoogwaardige A-merken sanitair en tegels. Alles voor het realiseren van uw droombadkamer. Van stoomcabines tot whirlpool baden en van industrieel tot design. Niks is te gek voor Sani-Dump!

Maak vandaag nog een afspraak en kom gezellig langs in de showroom.

Sani-Dump betaalbare luxe

Betaalbare luxe is wat u kunt verwachten van Sani-Dump. U vindt merken zoals onder andere Villeroy & Boch, Bruynzeel, Duvarit en VT Wonen. Met een grote collectie vindt  u bij Sani-Dump altijd wat u zoekt. En door onze lage prijzen slaagt u voor een luxe badkamer binnen elk budget. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een gratis 3D ontwerp.

Een 3D ontwerp gaat als volgt;

Te beginnen met al uw wensen en specificaties op een rij te zetten. Als we alle afmetingen in de plattegrond hebben gezet gaan we kijken naar wat de mogelijkheden zijn. We passen en meten en laten u verschillende mogelijkheden zien. Door alle producten in een 3D ontwerp te laten plaatsen krijgt u goed inzichtelijk hoe de ruimte eruit komt te zien. Het maken van een 3D tekening is geheel vrijblijvend en gratis!

Tips luxe badkamers Amsterdam

Want bij het samenstellen van uw nieuwe luxe badkamer komt veel kijken. Denkt u aan de juiste ruimte indeling, gebruikt u de juiste materialen en is er voldoende opbergruimte? Allemaal punten waar wij u graag bij willen helpen. Want er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt! Maak vrijblijvend een afspraak via onze website. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd. In de tussentijd kunt u inspiratie op doen op de inspiratiepagina op de website. Voor meer leuk nieuws over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam