KRANEN KOPEN VOOR UW BADKAMER OF TOILET

Kranen kopen voor uw nieuwe badkamer of toilet doet u bij Sani-Dump. Een kraan hoort er ook echt bij als u uw toilet of badkamer vernieuwt. Bij een lekker bad of goede douche maakt de kraan een groot onderdeel uit van het uiteindelijke plezier dat u ervan heeft. Zo zijn bijvoorbeeld thermostaatkranen de nieuwe standaard geworden. In onze 41 vestigingen in Nederland en België kunt u terecht voor een ruim aanbod, en persoonlijk advies.

KRANEN KOPEN: DE MOGELIJKHEDEN

Wat uw opties zijn hangt natuurlijk af van waarvoor u de kraan wilt kopen. Komt deze bij een wastafel of een ligbad? En moet het ligbad naast een gewone kraan ook een douche en/of handdouche hebben of alleen een thermostaatkraan?

Eigenlijk kunt u door de toepassing van de kraan dus al een goede selectie maken. Binnen de groep kranen die voor uw situatie geschikt zijn, zijn er dan nog verschillen in prijs, uiterlijk en functionaliteiten. Gelukkig kunt u bij Sani-Dump een kraan kopen met advies van een expert. Als bedrijf zijn we al meer dan 24 jaar actief op sanitair gebied, waardoor we ons inmiddels een echte specialist mogen noemen. Onze medewerkers delen deze kennis graag met u en weten precies wat u nodig heeft in uw situatie.

ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT

Kranen kopen is bij Sani-Dump heel eenvoudig. U kunt namelijk geen verkeerde keuze maken. We hebben een zeer uitgebreid assortiment met alleen maar A-merken waarbij u dankzij het advies van onze experts precies weet wat de beste kraan is voor uw badkamer of toilet. Als u uw keuze heeft gemaakt, bent u er bovendien zeker van dat u voor het topproduct de allerlaagste prijs betaalt. Een kraan kopen bij Sani-Dump betekent dus nooit een kat in de zak!

KOM VANDAAG NOG UW KRAAN KOPEN

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen. Wat ons betreft geldt dat ook voor het kopen van uw kraan. Onze medewerkers staan voor u klaar, we doen ons best om het voor u zo eenvoudig en gezellig mogelijk te maken.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!