KRAAN KOPEN BIJ SANI-DUMP

Zonder kraan kunnen we niet in een badkamer, een kraan kopen is essentieel. Een kraan het bepaalt voor een groot deel de stijl van uw badkamer. Gaat u voor een design kraan, een jaren 30 kraan, een klassieke kraan, voor goudkleuring of zilver? De mogelijkheden zijn eindeloos, wij zijn ons er goed van bewust dat het uitzoeken van een badkamer veel tijd in beslag neemt. Sani-Dump heeft daarom genoeg medewerkers in de 41 megastores zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes.

EEN KRAAN KOPEN BIJ SANI-DUMP

Wij verkopen uitsluitend kranen van de beste A-merken. Deze beschikken over een hoogwaardige kwaliteit zodat u lang plezier heeft van uw kranen. De kranen in een badkamer worden het meest van allemaal gebruikt, dus let u bij de aankoop ervan vooral op ddurzaamheid.

Het is dan belangrijk dat deze van een goede kwaliteit zijn. Een kraan uitzoeken is zeker geen eenvoudige klus. De medewerkers maken graag voor u een schets zodat u kunt zien of het bij de rest van uw sanitair past.

RUIME SHOWROOMS MET GENOEG INSPIRATIE

Wij hebben een groot assortiment, kom daarom eens rustig langs in een van onze showrooms. Dankzij onze megastores zijn de showrooms ruim opgezet en kunt u ongestoord rondkijken en inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer. In onze showroom vindt u verschillende soorten badkamers opgesteld zodat u kunt zien hoe onze producten tot zijn recht komen. Mocht u het moeilijk vinden om een keuze te maken, laat u dan adviseren door een van onze deskundigen. Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft over ons assortiment. Wij zetten alvast de koffie voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!