BADKAMER TRENDS 2020

Gaat u verhuizen of bent u toe aan het renoveren van uw badkamer? Doe inspiratie badkamer trends op bij Sani-Dump. Een warme badkamer met hout en een groot ligbad. Uw eigen wellness creëren. Ook kunt u kiezen voor een strakke badkamer met donkere kleuren, recht lijnen en een inloopdouche. De mogelijkheden zijn eindelijk bij Sani-Dump. Meer weten? Lees vooral verder. Of maak direct een afspraak in een showroom bij u in de buurt.

Bekijk hier alle badkamertrends van 2020!

Over Sani-Dump

Met meer dan 40 winkels is Sani-Dump de snelst groeiende sanitair winkel in Nederland! U vindt bij ons merken als Duravit, Grohe en Bruynzeel. Goed om te weten is dat wij geen restpartijen verkopen, maar écht A-merken tegen bodemprijzen. De laagste prijzen vindt u bij ons in de winkel. Kom langs of maak een afspraak! Fijn winkelen doet u in onze showroom. Alles is zo opgezet dat u alle ruimte heeft om de producten goed te bekijken. Toileten, stoomcabines en inloopdouches. En nog veel meer. Er zit altijd wel iets bij wat past bij uw wensen! Doe inspiratie op en bekijk alle badkamer trends in de showroom.

3D-ontwerp van uw nieuwe badkamer

Sani-Dump snapt dat u misschien twijfelt over bepaalde producten. Welke artikelen passen nu wel en niet bij die kleur tegel? Onze specialist in de vestiging maakt graag een visueel ontwerp voor u. U bepaalt welke kleuren, artikelen en trends worden verwerkt in het ontwerp. Nadat we de tekening hebben besproken nemen wij u mee in de showroom. Hier ziet u de producten met eigen ogen. Maak een afspraak voor een 3D-ontwerp!

Sani-Dump hoopt u snel te mogen verwelkomen in één de vestigingen. Vindt direct een vestiging in de buurt. Of bekijk onze inspiratiepagina om meer ideeën op te doen. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!