Hotbath zwarte kranen

Zwarte kranen in een badkamer zijn de trend van 2018! Door middel van zwarte kranen in een badkamer krijgt de badkamer direct een stoere uitstraling. Wanneer u zwarte kranen in uw badkamer wilt toepassen bent u aan het juiste adres bij Sani-Dump!

Hotbath: zwarte kranen en meer!

Hotbath is een Nederlandse onderneming welke bekend staat als een specialist op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproductie. Bij Hotbath streven ze ernaar om kwalitatieve en hoogwaardige producten aan te bieden die inspelen op de vraag van de markt. Zo dus ook de zwarte kranen, en naast zwart worden deze kranen ook in andere kleuren geproduceerd. Benieuwd naar de kranen? Kom dan eens langs in een showroom bij u in de buurt!

Hotbath zwarte kranen kopen bij Sani-Dump

Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Wij hebben een groot assortiment A-merken, uiteraard altijd tegen de beste prijs!

Zo dus ook de zwarte kranen van Hotbath. Wilt u meer informatie over de kranen? Dan kunt u altijd contact opnemen. Ook is het mogelijk om naar een showroom bij u in de buurt te komen!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leusden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Leusden