Hotbath dealers

Bent u op zoek naar Hotbath dealers? Dan is Sani-Dump de aangewezen partij om u verder te helpen! Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, design sanitair of alleen een bad meubel, vrijstaand bad, whirlpool bad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Wij hebben een groot assortiment A-merken, uiteraard altijd tegen de beste prijs!

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

HET MERK HOTBATH BIJ SANI-DUMP

Hotbath is een Nederlandse onderneming welke bekend staat als een specialist op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproductie. Bij Hotbath streven ze ernaar om kwalitatieve en hoogwaardige producten aan te bieden die inspelen op de vraag van de markt.

Een nieuwe trend op het gebied van sanitair is de gekleurde kranen.  Benieuwd naar de kranen? Kom dan eens langs in een showroom bij u in de buurt!

NEEM CONTACT MET ONS OP OMTRENT HOTBATH DEALERS

Geïnteresseerd in de producten van Hotbath? Bent u benieuwd naar welke producten van Hotbath u kunt terugvinden in ons assortiment? Bezoek dan eens één van onze vestigingen bij u in de buurt. Heeft u vragen over Sani-Dump of over Hotbath? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leusden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Leusden