hoeksche waard tegel en sanitair

Wilt u in Hoeksche Waard tegel en sanitair uitzoeken? Kom dan gezellig langs bij Sani-Dump Oud-Beijerland. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor al uw inspiratie en vragen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist op het gebied van sanitair en tegels. In ons assortiment vindt u vele A-merken. Denk aan Grohe, Bruynzeel en Sphinx. Ondanks dat het A-merken zijn, gaan ze de deur uit tegen bodemprijzen! Daar is de naam Sani-Dump op geïnspireerd. Wij vinden het belangrijk dat u niet de hoofdprijs betaald. Dankzij ons brede assortiment tegen bodemprijzen hebben wij voor iedereen een geschikte badkamer. U kunt langskomen of een afspraak maken voor persoonlijk advies.

Sani-Dump | Hoeksche Waard tegel en sanitair

Een badkamer uitzoeken is een klus die u niet gehaast moet doen. Een badkamer is een ruimte in uw huis die vaak en op verschillende manieren wordt gebruikt. Daarom is het van belang om deze zo optimaal mogelijk wordt ingericht. Heeft u bijvoorbeeld een kleine ruimte, denk dan eens na over kleuren die het optisch groter maken. En is een toilet in de badkamer dan wel nodig? Dit zijn allemaal vragen die u met één van onze medewerkers kunt bespreken.

Naast persoonlijk advies, heeft u ook de mogelijkheid om uw droombadkamer te visualiseren. Dit doen wij door middel van 3D tekeningen. U bespreekt met een medeweker wat uw wensen en eisen zijn, en wij doen de rest. Zo heeft u een beter beeld van hoe uw droombadkamer eruit moet zien! Maak een afspraak om een 3D tekening te ontwikkelen.

Vragen? Neem gerust contact op!

Het uitzoeken van een badkamer roept veel vragen op. Stel dan gerust al uw vragen aan onze medewerkers. Dit kan in ons filiaal, maar ook via onze contactpagina. Wij kijken er naar uit om u te adviseren in de winkel. Tot ziens bij Sani-Dump Oud-Beijerland!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort