hoeksche waard sanitair

Bent u op zoek naar Hoeksche Waard sanitair? Dan bent u bij Sani-Dump Oud-Beijerland zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het uitzoeken van een nieuwe badkamer of een aantal badkamer onderdelen. We zijn gevestigd door het hele land, maar hebben sinds de zomer van 2019 ook een vestiging in Oud-Beijerland. Zo kunt u vanuit heel de Hoeksche Waard bij ons komen shoppen! Kom gerust langs voor inspiratie, advies of als u gewoon even wilt rondkijken.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Hoeksche Waard sanitair | Kom bij ons langs!

Voor uw nieuwe droombadkamer moet u zeker bij ons langs komen. Bij ons vindt u uitsluitend A-merken, maar dan altijd tegen de scherpste prijzen! Daarom vindt u uw nieuwe badkamer nergens goedkoper. Neem gerust een offerte mee van een concurrent, dan laten we het u zien. Omdat wij heel goed snappen dat het lastig kan zijn om uw nieuwe badkamer zelf te bedenken met alle mogelijkheden die er zijn, helpen wij u hier graag bij. Het is mogelijk om gratis en vrijblijvend een 3D tekening te laten maken van uw nieuwe badkamer. Zo laten wij u zien wat er allemaal mogelijk is en krijgt u een goed beeld.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op of kom langs!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers helpen u verder als het gaat om uw nieuwe badkamer. Neem gerust contact met ons op en we komen er bij u om terug! Verder kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons langs komen. Bekijk onze openingstijden en we zien u snel bij ons in de winkel!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort