hoeksche waard sanitair specialist

Bent u op zoek naar een Hoeksche Waard sanitair specialist? Dan moet u zeker bij Sani-Dump zijn! We hebben een vestiging in Oud-Beijerland, waar u vanuit heel de Hoeksche Waard terecht kunt. Sani-Dump staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Daarom weet u zeker dat u bij ons met een gerust hart uw nieuwe badkamer kunt komen uitzoeken! Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten dus precies hoe ze u op de juiste manier moeten helpen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, of kom bij ons langs!

Hoeksche Waard sanitair specialist | Sani-Dump helpt u verder

Wij vinden het bij Sani-Dump erg belangrijk dat u straks helemaal tevreden bent met uw nieuwe badkamer, en hier zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom helpen wij u graag met het ontwerp hiervan! Vraag eenvoudig en gemakkelijk een gratis 3D ontwerp bij ons aan. Wij gaan dan samen met u aan de hand van uw wensen en eisen op zoek naar uw ideale droombadkamer. Tijdens het gesprek maken we direct een 3D ontwerp, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn!

Een nieuwe badkamer uitzoeken is vaak nog een hele klus. De badkamer wordt elke dag veel gebruikt dus hij moet wel goed naar uw zin zijn en passen bij het gebruik. Daarnaast is er ook nog eens een oneindige keuze aan materialen, afmetingen, kleuren en indelingen. Daarom snappen wij heel goed dat u het lastig vind om dit allemaal zelf te beslissen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder! Ook kunt u altijd een afspraak maken, zodat we uitgebreid met u in gesprek kunnen over de mogelijkheden. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort