hoeksche waard badkamer showroom

Bent u op zoek naar een Hoeksche Waard badkamer showroom? Dan moet u zeker bij Sani-Dump Oud-Beijerland zijn! Wij hebben een zeer ruime showroom in Oud-Beijerland, waar u elke dag van de week van harte welkom bent. Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het uitzoeken van uw nieuwe badkamer. Vind u het lastig om uw badkamer zelf uit te kiezen? Dan helpen wij u graag! Door middel van een 3D tekening kunnen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Hoeksche Waard badkamer showroom | Sani-Dump staat voor u klaar

Een nieuwe badkamer uitzoeken is vaak nog een hele klus. De badkamer wordt elke dag veel gebruikt dus hij moet wel goed naar uw zin zijn en passen bij het gebruik. Daarnaast is er ook nog eens een oneindige keuze aan materialen, afmetingen, kleuren en indelingen. Daarom snappen wij heel goed dat u het lastig vind om dit allemaal zelf te beslissen.

Wij hebben een zeer uitgebreid badkamer assortiment. We vinden het namelijk belangrijk dat elke klant bij ons iets kan vinden. Naast een uitgebreid assortiment, denken we ook graag met u mee over de mogelijkheden voor uw badkamer als u het zelf lastig vindt om dit in te schatten. Maak online een afspraak in ons filiaal en kom bij ons langs. We maken dan tijd voor u vrij en gaan uitgebreid met u in gesprek.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek zodat we samen op zoek kunnen naar uw droombadkamer. Ook is onze showroom elke dag van de week geopend. Tot ziens bij Sani-Dump Hoeksche Waard!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort