Hoeksche waard BADKAMER ontwerpen

Wilt u in Hoeksche Waard badkamer ontwerpen? Kom dan langs bij Sani-Dump Oud-Beijerland! Tijdens uw bezoek geven wij u voldoende informatie, inspiratie en natuurlijk advies voor uw badkamer. Maar er is meer! Naast persoonlijk advies heeft u ook de mogelijkheid om uw droombadkamer te ontwerpen! Dit doet u samen met één van onze medewerkers. Wanneer u graag een ontwerp zou willen, vragen wij u van te voren hiervoor een afspraak te maken. Tijdens de afspraak bespreken we al uw wensen om deze vervolgens in kaart te brengen. De laatste stap is het tekenen van het 3D ontwerp. Maakt u geen zorgen als u niet kunt tekenen, dat doen onze medewerkers voor u! Interesse in een 3D ontwerp? Plan dan snel een afspraak!

Sani-Dump | Hoeksche Waard badkamer ontwerpen

Het uitzoeken van een badkamer is niet iets wat u binnen één dag doet. Daarom raden wij u ook aan om veel inspiratie op te doen en om advies te vragen. De badkamer is een ruimte die vaak en op veel manieren wordt gebruikt. We staan er namelijk mee op en we sluiten er de dag af. Het is dan belangrijk dat deze ruimte optimaal wordt ingericht. Denk hierbij aan inrichting, kleur, tegels, bad of douche. Wij begrijpen dat deze mogelijkheden veel vragen oproepen.

Om u zo goed mogelijk te inspireren en informeren, hebben wij een breed assortiment. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedere klant terecht kan bij Sani-Dump. Al onze medewerkers zijn deskundige op het gebied van sanitair en denken dus graag met u mee. U kunt langskomen in ons filiaal of een afspraak maken voor persoonlijk advies.

Kom gezellig langs

Wanneer u een bezoek brengt aan ons kunt u op uw gemak al uw vragen stellen. Dat kan ook zonder afspraak. Kunt u niet wachten met het stellen van één of meerdere vragen? Dan kunt u ook alvast contact met ons opnemen. In onze ruime showroom wordt u overspoeld met inspiratie. Kom daarom snel een duik nemen bij Sani-Dump Oud-Beijerland!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort