GROHE KRANEN

Kom langs in onze Sani-Dump badkamer showroom voor een ruime keuze aan Grohe kranen! Deze showroom is één van onze 41 badkamer megastores door heel Nederland verspreid. Bij ons vindt u een ruime keuze aan kranen en sanitair, altijd tegen de scherpste prijs. Daarnaast is ons gehele assortiment van absolute topkwaliteit en maken wij gebruik van verschillende A-merken op het gebied van sanitair, waaronder Grohe.

GROHE KRANEN EN MEER – VOOR IEDER BUDGET

Ons assortiment is zo samengesteld, dat er voor ieder budget een ruime keuze beschikbaar is. Met ons A-merk sanitair krijgt uw badkamer een luxe uitstraling en betaalt u nooit teveel. Met onder andere bekende merken als Grohe, Bruynzeel en Sphinx bent u zeker van de kwaliteit van het product en onze medewerkers kunnen u te allen tijde helpen bij het kiezen van de juiste stijl en producten voor uw badkamer.

BEKIJK OOK ONZE ONLINE WINKEL

Bij Sani-Dump is het ook mogelijk om al onze top producten online te bekijken. In onze online outlet vindt u een overzicht van onze merken en artikelen, tegen de scherpste prijzen en vaak met extra korting.

Kom langs in één van onze showrooms of bekijk het assortiment online. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw Badkamer en bij Sani-Dump betaalt u nooit teveel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!